Wandbeplating

Ook op het gebied van wandbeplating kan Van Staalduinen Montage diverse uitvoeringen leveren, zoals binnendozen, gevelplaten en sandwichpanelen.

Binnendozen
Binnendozen zijn toepasbaar als constructieve achtergrond voor metalen gevelopbouwsystemen. De binnendozen worden met de “vlakke” zijde tegen de buitenkant van de staalconstructie aangebracht. De “holle” binnendozen worden gevuld met een minerale wolisolatie en kunnen daarna voorzien worden van bijna elke enkelwandige profielplaat. Standaard kunnen binnendozen geleverd worden in een sendzimir verzinkte uitvoering of in een uitvoering voorzien van een interieurcoating in de kleur 9002.

Gevelplaten
Gevelplaten zijn leverbaar in diversen uitvoeringen en lengtes. De type’s zijn: damwandplaten, golfplaten, puntprofielen, potdekselprofielen en plankenprofielen. De gevelplaten zijn aan beide zijden voorzien van een primer en worden aan één zijde voorzien van een coating. De gevelplaten zijn leverbaar in diversen coatingsystemen en standaardkleuren.

Sandwichpanelen
Sandwichpanelen zijn als prefab-bouwelementen toepasbaar voor een snelle montage op de bouwplaats. De sandwichpanelen zijn relatief licht waardoor de fundering en de onderconstructie ook “licht” uitgevoerd kunnen worden. Deze sandwichpanelen zijn in diversen uitvoeringen en lengtes te verkrijgen. Sandwichpanelen hebben goede isolatiewaarden en zijn leverbaar in diversen coatingsystemen en standaardkleuren.